hovawart

NVP Ostrava 10.4.2011

11.04.2011 22:46

Národní výstava psů Ostrava

V neděli 10.4.2011 jsem se s Barym  zúčastnila Národní výstavy psů v Ostravě.  Posuzovala paní rozhodčí Elena Škvařilová a  posuzovala velice důkladně.

Výstavy se také účastnil Sam (Alex ze Stříbrných kaskád - otec našeho C-vrhu) a své první výstavy se také zúčastnila Cora Ostravské hvozdyve třídě mladých. Podívat a seznámit se s novou atmosférou přijeli také majitelé s Candym Ostravské hvozdy. Potomci po Alexovi ( bylo jich tam 7 z různých chovných stanic) mají skvělé povahy, jsou velice přátelští, pevní a pěkní v pohybu, jen je škoda, že pro svou blahobytnou výživnou kondici ( dle slov paní rozhodčí - všichni by potřebovali shodit 3-4 kila) dostali známky "velmi dobrá" a " dobrá".

Děkuji za vystavení Cory a doufám, že tento výsledek neodradí od dalších prezentací na výstavách a budu se těšit na Slezkou výstavu v Hlučíně , kde se opět uvidíme i s dalšími našimi štěňaty.

 

A výsledky?

Bary si "vyběhal" známku  V2, Res.CAC z 9 krásných psů, i přesto, že měl bolavou tlapku (začal ráno pokulhávat, takže to vypadalo, že ani vystavovat nebudeme).  Dopadlo to dobře, po dnešní návštěvě u veterináře máme jen natažený sval, tak teď máme odpočinkový - klidový týden.

Sam si vyběhal známku Výborný 1, titul CAC a titul Národní vítěz 

 

BARY  OSTRAVSKÉ  HVOZDY                      CORA  OSTRAVSKÉ  HVOZDY

   

Vyhledávání

Cora

Martin a Bary