hovawart

Vítěz Speciální výstavy hovawartů - Kroměříž

29.09.2010 13:42

V sobotu 25.9.2010 jsme se s Ali Bilanovou a Barym vypravili na Speciální výstavu hovawartů do Kroměříže.  Cesta uběhla celkem rychle, počasí nám přálo. Areál i výstava bylo pěkně připraveno - za což patří pořadatelům velké díky!

Na výstavě jsme potkali  spousty známých. Alenka mi dělala milou společnost a zároveň fotografa. Před výstavou jsme ještě stihly vypít kafe se známýma. Pak jsem ještě upravila Baryho a čekali jsme na "řadu". Výstava probíhala ve dvou kruzích - samostatně psi a feny. Psy posuzoval zkušeným, leč přísným okem p. Adlt. Celkem nastoupilo 18 krásných pejsků. Každý byl hodnocen samostatně a ze všech byli vybráni 4 výborni, ze kterých se vybralo pořadí. Bary vyhrál třídu otevřenou a získa CAC, v což jsme ani nedoufali. Pak nastoupili vítězové tříd ( psi) a vybíral se nejhezčí pes výstavy. ...zkrátka Bary opět vyhrál a získal titul Vítěz speciální výstavy !!! Byl to takový šok a zároveň nádherný pocit, konečně jsme vyhráli a máme pohár a nejen jeden, hned jsme si domů odváželi dva a spousty dalších věcí.

 Ve třídě šampiónu bojoval kamarád a otec našich štěňátek Samík (Alex ze Stříbrných kaskád) a vybojoval si v konkurenci 7 psů známku Výborný 2 a titul res.CAC - Gabce i Samovi  moc gratulujeme !!!

 

Na foto z výstavy se podívejte tady.

 

V něděli jsme opět vyrazili s Ali do Kroměříže, tentokrát na svod štěńátek. Naše "C" tam sice nebyly ( nemají ještě správný věk), ale mohla jsem se podívat na Samovy letošní potomky (Alex ze Stříbrných kaskád).

Štěňátka od Ali  (CHS Moravia Lamara)  měla  akorát 6 měsíců a na svod jich přijelo 8 se svými páníčky. Posuzování proběhlo v pohodě, svodové kódy byly u všech velmi pěkné, jen počasí nám nepřálo.

Nakonec se udělala hromadná fotka všech štěňátek a páničků.

I přes nepřízeň počasí to bylo příjemně strávené dopoledne s milými přáteli.

 

Jedno foto nakonec

Vyhledávání